Marieke Elsinga vaste presentator RTL Boulevard

Qmusic-ochtenddeejay Marieke Elsinga wordt één van de vaste presentatoren van RTL Boulevard. Bij het entertainmentprogramma volgt ze Peter van der Vorst op. Elsinga gaat de presentatieklus op tv combineren met de ochtendshow op Qmusic.

Marieke Elsinga vaste presentator RTL BoulevardYes! The word is out: ik volg Peter van der Vorst op als presentator bij RTL Boulevard,” zo schrijft ze op Instagram.“Stond er natuurlijk al als reporter en invalpresentator, maar nu versterk ik officieel het team. Start meteen deze week.”

Het is de bedoeling dat Elsinga RTL Boulevard één week per maand gaat presenteren.

Marieke Elsinga is sinds 2017 als verslaggever en invalpresentator te zien in Boulevard. Sinds vorig jaar september presenteert ze met Mattie Valk de dagelijkse ochtendshow op Qmusic. [Radiowereld.NL]
Foto: RVDA en Qmusic