Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 en Radio Veronica geven eerste kaarten Grand Prix weg

Radio 538 en Radio Veronica geven vanaf maandag de allereerste kaarten voor de ‘Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix’ in Zandvoort weg. Nog voordat deze officieel in de verkoop gaan, zijn de tickets voor de race in 2020 al te winnen bij de radiostations. Talpa Network is mediapartner van de Nederlandse Grand Prix.

Radio 538 en Radio Veronica geven eerste kaarten Grand Prix weg Bij Radio 538 worden maandag de hele dag en dinsdag tot en met donderdag de kaarten in ‘De Coen en Sander Show’ weggegeven.

Bij Radio Veronica maken luisteraars gedurende de hele week in ieder dagprogramma kans.

Talpa Network is mediapartner
Na 35 jaar keert de Formule 1 volgend jaar terug naar Nederland. Peter de Mönnink, CEO van Talpa Network: “Het is geweldig dat de koningsklasse van de autosport sinds 35 jaar weer naar Nederland komt. We zijn heel blij voor de vele fans van de Formule 1 en van Max Verstappen dat dit – mede dankzij oer-Hollands ondernemerschap – is gelukt.

Talpa Network is een trotse partner van Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix. Wij willen eraan bijdragen dat zoveel mogelijk Nederlanders kunnen genieten van de Formule 1 in Zandvoort, de meesterlijke prestaties van de teams en natuurlijk in het bijzonder Max Verstappen.” [Radiowereld.NL]