Hoelang blijft Giel Beelen nog bij Radio Veronica?

[Update] Volgens insiders uit de Radiowereld is het vertrek van van Giel Beelen op Radio Veronica zeer dichtbij gekomen. De gesprekken met NPO Radio 2 zouden zeer positief zijn. Op dit moment is de deejay maar liefst vijf weken op vakantie. De vraag is of hij daarna nog terugkomt en voor hoelang.

Martijn Muijs vervangt de ochtendshow van Giel Beelen deze zomer. Het programma van Muijs wordt weer overgenomen door Marisa Heutink, een ex-vriendin van Beelen.

Net voor de zomer was er ook al sprake van dat de 42-jarige Beelen, sinds 2017 ’s ochtends te beluisteren op Radio Veronica, snel zou vertrekken vanwege slechte luistercijfers, maar dit bleek toen nog niet te kloppen.

Wel gaf Beelen onlangs in een interview aan dat hij niet denkt dat Veronica tevreden is over de luistercijfers en dat hij nu een beetje beperkt is, omdat hij minder live muziek in zijn show mag hebben.

Beelen, die sinds kort weer vrijgezel is omdat zijn twaalf jaar jongere vriendin Nicolien Nusselder hem heeft verlaten, zou volgens insiders uit de Radiowereld nog steeds druk in gesprek zijn met NPO Radio 2.

Drie weken geleden zong de Veronica deejay speciaal voor zijn ex-vriendin het nummer I Do van Douwe Bob om het op die manier af te sluiten. Zijn bekentenis en de valse noten zijn hieronder te beluisteren. [Radiowereld.NL]