Nog drie radio deejays in Expeditie Robinson

RTL heeft woensdag opnieuw zes nieuwe deelnemers bekendgemaakt voor het 20e seizoen van Expeditie Robinson. Yvette Broch (handbalster), Hugo Kennis (tv-kok), Rijk Hofman (MTV) en radiopersoonlijkheden Fien Vermeulen (Qmusic), Eva Koreman (NPO 3FM) en Eva Cleven (FunX).

Nog drie radio deejays in Expeditie Robinson Eerder werd al bekend dat Frank van der Lende (3FM deejay), Dionne Slagter (YouTuber), Jaap van Deurzen (RTL Nieuws verslaggever), Anita Heilker (zangeres ex-Dolly Dot), Rob Geus (tv-presentator), Mariana Verkerk (catwalk coach/model agent), Kelvin Boerma (Kalvijn, Youtuber) en Shary-An Nivillac (zangeres) dit seizoen meedoen aan Expeditie Robinson.

Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en gaat er vandoor met de winst? RTL maakt komende weken de overige deelnemers bekend.

‘Expeditie Robinson’ is vanaf 1 september zestien zondagen om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels.

Eilandpraat
Na Expeditie Robinson praat presentator Luuk Ikink traditiegetrouw live na in Eilandpraat om 21.30 uur op RTL 5. Hij ontvangt de afvallers, (oud)deelnemers, toont exclusieve fragmenten en blikt terug op 20 jaar Expeditie Robinson. [Radiowereld.NL]
Foto: Samuel van Leeuwen / RTL