Peter van de Veire voortaan met 2 sidekicks op MNM

Ochtenddeejay Peter van de Veire maakt de luisteraars van de Vlaamse hitzender MNM voortaan wakker met niet één sidekicks. Sinds maandag schuiven Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave aan bij Van de Veire. Beiden vervangen Julie van den Steen, die kort voor de zomer besloot te stoppen.

Peter van de Veire voortaan met 2 sidekicks op MNM Van den Steen was vijf jaar langs steun en toeverlaat van Van de Veire in de ochtend op MNM.

Overigens wil MNM niet meer van sidekicks spreken, maar van “Wing deejays.” Kawtar en Wanne staan met beide voeten in het jonge leven, beiden zijn 22, en trekken naar de luisteraar en de gasten toe om hen écht mee te nemen in de wereld. Ze pikken bijvoorbeeld een bekende gast thuis op en geven hem een lift naar MNM, met onderweg tijd voor een goed gesprek. Of ze gaan langs bij een luisteraar die iets bijzonders meemaakt.

Van de Veire zelf blijft nog steeds als on-air piloot fungeren en is blij met zijn nieuwe wind deejays: “Het nieuwe dynamisch duo in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM. Zoveel zin in… Nu al merci om te luisteren naar alle dolle verrassingen binnenkort.

Voor de presentatie van de ochtendshow werd er gekozen voor jong talent uit eigen huis: Wanne liep al eerder al stage bij De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, Kawtar werkt intussen een jaar bij MNM.

Meer veranderingen
Naast een nieuwe invulling van de ochtendshow, zijn er meer veranderingen bij MNM. Zo presenteert Ann Reymen voortaan van maandag tot en met donderdag “Boost” tussen 12 en 13 uur: een programma over gezondheid en sport. Op zondagavond Brahim Attaeb tussen 20 en 22 uur Best Friends Forever, een nieuw programma waarin vriendschap centraal staat. In september en oktober krijgt nieuw talent Yoren Linsen een programma in het weekend op MNM. [Radiowereld.NL]
V.l.n.r. Peter van de Veire, Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave
Foto: MNM

Gerelateerde berichten