Search
Close this search box.

Boze Radio 2-luisteraar Dave niet blij met recente uitspraken Timur

Recente uitspraken van NPO Radio 2-deejay Timur Perlin over de telefoonrel zijn niet in goede aarde gevallen bij ‘boze’ luisteraar Dave. In een reactie aan Radio.NL hekelt Dave onder meer dat karaktermoord richting zijn persoon wordt herhaald, maar ook wordt verdiept.

Boze Radio 2-luisteraar Dave niet blij met recente uitspraken Timur Begin deze week ging Perlin dieper in op de telefoonrel van afgelopen zomer, waarin hij het aan de stok kreeg met een luisteraar. Volgens de deejay was het “lelijke, maar spannende radio.

De boze luisteraar waarmee hij het aan de stok kreeg denkt daar echter anders over en kan zich totaal niet vinden in de uitlatingen van de deejay. In het kader van hoor en wederhoor volgt hier de complete reactie die Radio.NL kreeg van de bewuste luisteraar Dave. [Radiowereld.NL]
Foto: video still

“Afgelopen zomer ben ik in een vete terecht gekomen met Timur Perlin en Corné Klijn van NPO Radio 2 die via radio, televisie, krant en internet nationaal aandacht kreeg.

Radio.NL deed recent verslag van een interview met Perlin op de site van BnnVara op 18 oktober en tot mijn verbijstering waagt Perlin het om, na drie maanden zelfonderzoek te kunnen hebben gepleegd, de karaktermoord richting mijn persoon niet alleen te herhalen, maar ook nog te verdiepen: ik zou nu niet slechts nare taal hebben gebezigd in mijn vier sms’jes naar de studio, eerste helft 2019, maar zelfs ‘de mensen hebben uitgescholden’ , waar ik alleen de term ‘verwaande man’ heb gebruikt. (En dit komt van een DJ die vreselijk kan vloeken en schelden op Radio en internet!)

Ik  heb BnnVara opgeroepen om de sms’jes te publiceren, en het originele gesprek integraal uit te zenden. Maar men gaf geen gevolg. Zou men wél publiceren, dan zou men ook niet horen dat hij er, zoals hij nu zegt, bij mij ‘niet tussen kwam’ , maar dat, omgekeerd, ik herhaaldelijk aan het begin werd onderbroken bij het beantwoorden van zijn vragen, en áls hij al antwoord kreeg, en hem dat antwoord niet aanstond, hij doodleuk een nieuwe vraag stelde. Ik vond, zonder overdrijving, dat ik met een persoonlijkheidsgestoorde man sprak.

Tot slot suggereert Perlin dat zijn luisteraars het allemaal wel prachtig vonden. Nu, 95% van Nederland stond op Internet achter mij, en de overige 5% bracht het niet verder dan ‘luister dan geen radio’ (wat overigens mijn eigen zaak is.) En wie het Twitter account van Perlin in de dagen na de uitzending leest, ziet, dat zijn luisteraars de kachel met hem aanmaken.

Meneer Perlin draait zijn hand niet om voor domme leugens, en klunzige, laffe pogingen tot karaktermoord. En trapt zelfs na, door aan het eind van het interview  te stellen dat ik (Dave dus) ‘geloof ik de enige ben die niet van de Zwarte Lijst is gehaald.’ Waarom Perlin wat mij betreft nu zelf op de Zwarte Lijst kan.

Ik roep BnnVara op deze man, die herhaaldelijk heeft gelogen, smaad gepleegd, een gesprek stiekem heeft opgenomen, op het gemene af verknipt, onrechtmatig heeft uitgezonden, niet tot wezenlijk zelfonderzoek in staat is, zichzelf een eikel en een lul noemt, en zo ook wordt gezien door het overgrote deel van de getuigen van deze misselijke soap, om die man te ontslaan.

Want mensen die evident van de straat zijn, agressief, en persoonlijkheidsgestoord, horen wat mij, belastingbetaler betreft, niet op een radio die door belastingbetalers word gefinancierd.  Wat ook de reden is dat er afgelopen zomer zelfs een petitie is gestart om deze man uit het zadel te wippen.

Ik weet dat je bij de NPO héél ver kunt gaan vóór je ontslagen wordt, zelfs herhaald, evident antisemitisch gedrag van een collega van Perlin leidt daar niet tot congé, maar in zake Perlin is wat mij betreft de maat nu vol.”
Dave

Gerelateerde berichten