Search
Close this search box.

Facebook geeft John de Mol informatie over bitcoinboeven

Langzaam maar zeker wordt steeds duidelijker dat Facebook er alles aan doet om nergens aan mee te werken. Van de rechter moest Facebook informatie aan John de Mol geven over de mensen achter de nepadvertenties waarin BN’ers bitcoinproducten lijken aan te prijzen.

Facebook geeft John de Mol informatie over bitcoinboeven De Mol heeft de eerste gegevens van Facebook onder grote druk van de rechter begin november ontvangen.

Een woordvoerder van De Mol laat weten dat dit nu wordt onderzocht. “De gegevens worden onderzocht op bruikbaarheid

De zaak kreeg afgelopen dinsdag ook veel aandacht in het RTL-programma ‘Oplichters aangepakt’. Misdaadjournalist Kees van der Spek ontmaskerde een van de mannen achter de nepadvertenties in zijn uitzending. [Radiowereld.NL]

Foto: William Rutten

Gerelateerde berichten