Schorsing Radio 538 deejay Daniel Lippens duurt een week

Radio 538 deejay Daniel Lippens is komende week weer te horen op Radio 538. De deejay werd maar een week geschorst vanwege zijn dollemansrit langs de grachten van Amsterdam. De deejay heeft inmiddels ook een opfriscursus gehad bij een rijinstructeur vanwege zijn roekeloze rijgedrag.

Schorsing Radio 538 deejay Daniel Lippens duurt een week Afgelopen week kwam de 30-jarige Daniel Lippens erg negatief in het nieuws. Via een livestream was toen te zien hoe hij een fietser aanreed. Omdat de deejay een voorbeeld is voor veel andere mensen werd hij onder druk van de media twee dagen later alnog geschorst.

Afgelopen woensdag kreeg hij van een rijinstructeur een opfriscursus. Die heeft hij goed overleefd.

Volgens de rijinstructeur kreeg hij een 5.5 voor zijn huidige rijstijl. Wel reed hij volgens de rijinstructeur vaak te hard bij kruispunten, zo meldt de Stentor. Ook zou hij deze week een gesprek aangaan met de politie en Veilig Verkeer Nederland. Dat is straks allemaal te horen in zijn podcast over verkeersveiligheid die hij deze week maakt. De podcast is onderdeel van zijn straf naast zijn schorsing op de Radio 538.

Ik vind niet dat zijn rijbewijs afgepakt moet worden“, aldus de rijinstructeur.

Het is goed dat hij zijn gedrag nu wil verbeteren. Hij komt zelfs nog een keer terug zodat ik kan kijken of hij beter is gaan rijden.” [Radiowereld.NL]
Foto’s: William Rutten / 538