538 deejay Igmar Felicia in finaleweek De slimste mens

De finaleweek van het 15e seizoen van ‘De slimste mens’ start maandag 27 januari. Radio 538 deejay Igmar Felicia mag zich ook finalist noemen. HIJ NEEMT HET OP TEGEN journaliste Marieke van de Zilver, presentator Marc de Hond, acteur en regisseur Albert Jan van Rees en advocaat Khalid Kasem.

538 deejay Igmar Felicia in finaleweek De slimste mens De winnaar mag zich de opvolger van EenVandaag presentator Rob Hadders noemen. Maar wie zien we terug in de finaleweek?

Khalid stroomt aanstaande maandag (27 januari) in naast kandidaten Gideon Samson en Xander Vrienten.

Op dinsdag stroomt Albert Jan van Rees in, woensdag Igmar Felicia en donderdag Marc de Hond.

Al zeker van een plek in de finale op vrijdag is koploper van het klassement Marieke van de Zilver. Donderdag 30 januari weten we wie de andere twee finalisten zijn en samen met Marieke de 15e finale gaan spelen op vrijdag 31 januari. De finaleweek van De slimste mens start maandag 27 januari om 20.25 uur op NPO 2. [Radiowereld.NL]