Search
Close this search box.

Özcan Akyol knipt lokken van BN’ers in nieuw programma

Elke week is er wel een bekende Nederlander het middelpunt van een actuele of culturele gebeurtenis. Presentator Özcan Akyol (35) gaat voor BnnVara nu een tv-programma maken waarin hij de BN’ers knipt en trimt in de kappersstoel terwijl hij met ze kletst.

Özcan Akyol knipt lokken van BN'ers in nieuw programma Onder anderen Thomas Erdbrink, Loretta Schrijver, Cornald Maas, Marlijn Weerdenburg, Jan Slagter, Suse van Kleef en Ronald de Boer laten zich in het nieuwe programma ‘De geknipte gast‘ bijknippen.

Het 15-minuten durende programma ‘De Geknipte Gast’ is vanaf dinsdag 4 februari vijftien weken lang te zien bij BnnVara rond 21.00 uur op NPO 2.

Behalve het knippen van het hoofdhaar en het inzetten van rollers, trimt en scheert Eus ook baarden en kan hij zelfs threading toepassen bij dames. Het kappersvak is Özcan Akyol niet geheel onbekend: ‘In mijn jeugd was een eenmalige aanschaf van een tondeuse goedkoper dan een tweewekelijks bezoekje aan de kapper. Daarom leerden we met vrienden elkaar knippen en scheren. Voor vrouwen heb ik speciaal voor dit programma een cursus van een halfjaar gevolgd.’ [Radiowereld.NL]

Foto: Jeroen Nieuwhuis

Gerelateerde berichten