Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rámon Verkoeijen: Zin om weer te beginnen, wachten op mijn lijf

3FM-deejay Rámon Verkoeijen heeft veel zin om weer te beginnen met werken, zo liet hij dinsdagmiddag weten op de zender. Toch gaat het nog wel even duren voordat de deejay weer achter de microfoon kruipt. Het is volgens Verkoeijen“nog even wachten op mijn lijf.”

Rámon Verkoeijen: Zin om weer te beginnen, wachten op mijn lijf Verkoeijen zit sinds december thuis met een burn-out. “Heel veel mensen snappen een burn-out niet, en al helemaal niet bij een radiodeejay”, aldus de voormalige middagdeejay van 3FM.

Het is gewoon een opsomming van heel veel dingen die gebeurd zijn. Zelfs van niets doen zou je een burn-out kunnen krijgen.

Wat waarschijnlijk mee heeft gespeeld is dat Verkoeijen zijn moeder afgelopen zomer is overleden. Ook toen zat hij enige weken thuis.

Langzaam maar zeker gaat het weer beter met de deejay. “Het is een beetje zoals het weer. De zon gaat steeds meer schijnen.

Als hij terugkeert op de zender, dan zal dat in de avond zijn naast zijn radiopartner Mark van der Molen tussen 19 en 21 uur. Sinds woensdag (1 april) heeft 3FM een nieuwe programmering, waardoor Frank van der Lende en Eva Koreman de middagshow overnemen van het duo. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten