Zoek
Sluit dit zoekvak.

3FM-deejay Herman Hofman voorlopig niet op de radio

Herman Hofman is voorlopig niet te horen op NPO 3FM. Via social media laat hij weten dat hij ziek thuis zit. Nadat hij eerst grieperig was, zijn er nu andere klachten. “Nadat de griepklachten weg waren, merkte ik vooral hoe ongekend moe ik was.”

3FM-deejay Herman Hofman voorlopig niet op de radio“Die moeheid is niet nieuw; ik loop er al veel langer mee” laat Hofman weten.

Het was hoog tijd om naar m’n hoofd en naar m’n lichaam te luisteren. Ik mis jou en de radio heel erg, maar ik moet nu m’n herstel boven alles plaatsen zodat ik daarna weer kan knallen als nooit tevoren en muziek en mooie dingen met je kan delen.”

Hofman is sinds 2012 op 3FM te horen. In februari 2020 verhuisde de deejay van het weekend naar de doordeweekse programmering, waar hij het blok tussen 13 en 16 uur overnam van Angelique Houtveen. In april werd het programma met een uur ingekort en heet het “Twee Vier.

Naast Hofman is ook Rámon Verkoeijen langdurig afwezig bij 3FM. Met hem gaat het gelukkig alweer een stuk beter. [Radiowereld.NL]
Foto: NPO 3FM

Gerelateerde berichten