Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dennis Ruyer tijdelijk in de middag op Radio 538

Dennis Ruyer is vanaf maandag (18 maart) tijdelijk in de middag te horen op Radio 538. Hij vervangt Coen Swijnenberg tijdens ‘De Coen en Sander Show’ op de dagen dat hij nog niet op zender te horen is. Barend van Deelen is dan weer op zijn vertrouwde plek tussen 19 en 22 uur te horen.

Dennis Ruyer tijdelijk in de middag op Radio 538 Swijnenberg was sinds november afwezig op Radio 538 wegens een burn-out. Sindsdien verving Van Deelen hem in de middag, terwijl Niek van der Bruggen de avonduren van Van Deelen overnam.

Sinds deze week is Swijnenberg aan het re-integreren en presenteert hij op donderdag weer de middagshow. “Door de terugkomst van Coen gaat Radio 538 langzaamaan weer terug naar de reguliere programmering”, zo laat een woordvoerster van Talpa weten aan Radio.NL.

Barend van Deelen gaat weer op zijn eigen tijdslot en is iedere maandag tot en met donderdag van 19 uur tot 22 uur te horen. Niek van der Bruggen, die tijdelijk het programma van Barend overnam, presenteert zijn eigen programma’s op vrijdagmiddag en zondagochtend. De drie dagen dat Coen Swijnenberg nog niet te horen is in ‘De Coen en Sander Show’ zal Dennis Ruyer naast Sander plaatsnemen. Naarmate Coen zich beter gaat voelen, zal hij steeds vaker te horen zijn.

Doordat Ruyer tijdelijk in de middag op Radio 538 is, wordt zijn programma op Radio Veronica tussen 9 en 13 uur komende week overgenomen door Lindo Duvall. Ruyer is vrijdag 22 mei wel van de partij tijdens de Veronica Top 60.

Op 538 was Ruyer al elke zaterdagavond te horen met Dance Department. [Radiowereld.NL]
Foto: Talpa Network