Zoek
Sluit dit zoekvak.

Timur Perlin stopt met zondagochtendprogramma NPO Radio 2

Timur Perlin maakt zondagochtend voor het laatst de ‘Timur Timur Show’ op NPO Radio 2. De deejay gaat zich volledig richten op zijn werk voor NPO 3FM en geeft daarom zijn laatste programma op radio 2 op. Wie hem op gaat volgen is nog niet bekend.

Timur Perlin stopt met zondagochtendprogramma NPO Radio 2 Perlin presenteerde sinds november 2018 de Timur Timur Show op NPO Radio 2.

Het programma was in eerste instantie op zowel zaterdag- als zondagochtend te horen. In april van dit jaar keerde Perlin terug naar NPO 3FM, om hier een lunchprogramma te maken.

Het gevolg was dat Perlin de zaterdagochtend op NPO Radio 2 opgaf. Deze uren werden overgenomen door Emmely de Wilt. De zondagochtend bleef hij gewoon doen. Maar daar komt nu alsnog een einde aan.

Ik ga deze zondag opgeven”, aldus Perlin. “Jammer, maar er is tijd voor komen en er is een tijd van gaan.

De zondagochtend op Radio 2 krijgt dus een nieuwe invulling. Dit is overigens niet de enige wijziging die de komende periode doorgevoerd wordt in de programmering. Zo stopt Frank van ’t Hof later dit jaar met de ochtendshow in het weekend, en stopt Rutger Radstaake in september met de dagelijkse vroege ochtendshow. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten