Zoek
Sluit dit zoekvak.

VK: Bauer breidt Greatest Hits Radio uit naar Plymouth

Bauer Media gaat door met de uitrol van Greatest Hits Radio in het Verenigd Koninkrijk. Vorige week werd bekend dat hiervoor het lokale station Radio Plymouth in het zuidwesten van Engeland is gekocht. De zender wordt later dit jaar omgedoopt tot Greatest Hits Radio.

VK: Bauer breidt Greatest Hits Radio uit naar Plymouth Radio Plymouth startte in 2010 met uitzenden is momenteel nog één van de drie lokale commerciële stations in het zuidwesten van Engeland dat nog 24 uur per dag lokaal geprogrammeerd wordt.

Daar gaat komend najaar dus een verandering in komen, want de zender wordt door de nieuwe eigenaar vervangen worden door Greatest Hits Radio met 21 uur per dag netwerkprogramma’s en een regionale middagshow die met andere Greatest Hits Radio-stations gedeeld gaat worden. Nieuws, weer, verkeer en reclame blijven wel lokaal.

Wanneer de wijziging precies doorgevoerd gaat worden is nog niet bekend. Het is de bedoeling dat de verkoop eind deze maand wordt afgerond. Hoeveel Bauer betaalt voor Radio Plymouth is niet bekendgemaakt. Ook is nog onduidelijk wat er met het personeel van radio Plymouth gaat gebeuren.

Begin deze maand kwam er al een flinke uitbreiding voor Greatest Hits Radio. Bauer rolde dit radiomerk uit op ruim 40 van haar gekochte radiostations van Wireless, UKRD, Celador en Lincs FM Group. Ook werd een overeenkomst gesloten met Nation Radio om Greatest Hits Radio uit te zenden op een aantal frequenties van deze groep. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten