Giel Beelen opnieuw afwezig bij ochtendshow op NPO Radio 2

[Update2] Zit Giel Beelen wel op zijn plek? Vindt hij het wel ‘echt’ leuk bij NPO Radio 2? Dat zijn vragen die twitteraars stellen nadat de deejay zich woensdagmorgen voor de tweede keer in een week heeft verslapen. Afgelopen vrijdag kwam de deejay 1.5 uur te laat omdat hij zich had verslapen.

Giel Beelen opnieuw afwezig bij ochtendshow op NPO Radio 2 Waarom hij woendag niet aanwezig was is niet bekend. De deejay heeft nog niets van zich laten horen en hij was telefonisch niet bereikbaar.

Rick van Velthuysen heeft het programma woensdag overgenomen met Erik-Jan Rosendahl. Die maken normaal gesproken van 02.00 tot 04.00 uur een programma op NPO Radio 2. Om 06.00 uur mocht Jeroen Kijk in de Vegte het stokje overnemen van Rick van Velthuysen.

Beelen startte ruim drie weken geleden bij NPO Radio 2 maar dat begon niet zo soepel. Daar presenteeert hij elke werkdag tussen 04.00 en 06.00 uur een nieuwe vroege ochtendshow na zijn vertrek bij Radio Veronica, Voor zijn vertrek bij Radio Veronica heeft de deejay wel een flink salaris moeten inleveren. Bij Radio Veronica zat hij niet op z’n plek. Daar verdiende de deejay naar verluid 250.000 euro per jaar en nu moet hij het bij BnnVara doen met 70.000 euro. Om wat bij te verdienen gaat hij nu ook meditatiekussentjes verkopen. [Radiowereld.NL]

Update
Giel is in orde. Hij heeft zich weer verslapen omdat zijn mobiel stuk was. BnnVara en Beelen willen verder nog niet reageren. Ze komen later op de dag met een gezamelijke persverklaring.

Update 2
In een filmpje op social media biedt Beelen inmiddels zijn excuses aan. “Ik heb me vreselijk verslapen en daar baal ik ontzettend van. Ik kan de techniek de schuld geven, wat feitelijk misschien wel waar is, maar ik ben ook bij mezelf te rade gegaan ‘misschien heb ik dit nieuwe tijdstip ook wel onderschat’. Ik ben veel te laat gaan slapen. Dus dat zal ik gaan aanpassen, ik zal een wekker kopen.” [Radiowereld.NL]