Search
Close this search box.

Verschuuren neemt weekenduren Duvall over op Veronica

Maurice Verschuuren neemt de weekenduren van Lindo Duvall over op Radio Veronica. Dit laat een woordvoerster van Talpa weten aan Radio.NL. Duvall is vanaf maandag op werkdagen te horen op Radio Veronica. Zijn zaterdagochtendprogramma op Radio 10 houdt hij gewoon.

Verschuuren neemt weekenduren Duvall over op Veronica Maandag werd bekend dat Dennis Ruyer vanaf maandag (2 november) naar de middag verhuist op Radio Veronica.

Momenteel is hij elke werkdag tussen 9 en 13 uur te horen. Lindo Duvall neemt vanaf maandag dit blok voor zijn rekening.

De weekendprogramma’s van Duvall worden daarom overgenomen door Maurice Verschuuren. Duvall was elke zaterdag en zondag tussen 12 en 15 uur te horen.

Voor Verschuuren betekent het een nieuwe klus bij Radio Veronica. Eind april raakte hij zijn vaste weekendprogramma’s kwijt op Radio Veronica door de coronabezuinigingen bij Talpa Network. Wel was hij de afgelopen periode regelmatig als invaller te horen op Radio Veronica. Afgelopen weekend verving Verschuuren Duvall al op de radiozender. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio Veronica/Talpa Network