Search
Close this search box.

Nieuw presentatietrio voor vroege ochtendshow NPO Radio 1

De vroege ochtendshow ‘Gaan’ op NPO Radio 1 krijgt in het nieuwe jaar drie presentatoren die elkaar gaan afwisselen. Mai Verbij, Stephan Komduur en Raounak Khaddari kruipen om de beurt achter de microfoon en nemen daarmee het stokje over van Morad El Ouakili.

Nieuw presentatietrio voor vroege ochtendshow NPO Radio 1 El Ouakili presenteerde eerder deze maand na bijna twee jaar voor het laatst ‘Gaan’.

De presentator gaat aan de slag bij NH Radio in Noord-Holland waar hij een middagprogramma krijgt.

Als opvolging is nu dus gekozen voor drie presentatoren, waarvan twee geen onbekenden zijn voor luisteraars van het programma. Verbij is sinds afgelopen zomer al af en toe te horen als presentator van Gaan en ook Komduur werkte al mee aan het programma.

Enige nieuwe stem is Khaddari. Zij schrijft sinds 2018 voor Parool en eerder al voor de website Linda.

De Wereld van BnnVara
Terug van weggeweest in het nieuwe jaar is “De Wereld van BnnVara” in de nacht van zaterdag op zondag tussen 1.30 en 2 uur op NPO Radio 1 Hierin praat Komduur wekelijks met Nederlanders die in het buitenland wonen. Zij reageren op de actualiteit, en vertellen over de cultuur, de gewoontes en de mensen in hun nieuwe vaderland.

Het programma werd eerder uitgezonden tussen 2012 en 2018, toen gepresenteerd door onder andere Filemon Wesselink, Thijs Maalderink en Wouter Bouwman. [Radiowereld.NL]
Foto: BnnVara / Annemieke van der Togt / Hilde Harshagen

Gerelateerde berichten