Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tussenstand halverwege 3FM Serious Request: 603.291 euro

Na 3,5 dag staat de teller voor 3FM Serious Request: The Lifeline op 603.291 euro. Deze tussenstand onthulde Eva Koreman maandag aan het eind van de middag. Nog tot donderdagavond probeert de radiozender zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Het Rode Kruis.

Tussenstand halverwege 3FM Serious Request: 603.291 euro“Dit is echt waanzinnig”, reageerde Koreman onthutst. “Echt ontzettend bedankt voor je donatie. Of het een euro is of 20 of 50 of 100, geweldig! Blijf je liedjes aanvragen.”

Lockdown
Sinds afgelopen vrijdag 12 uur zitten Frank van der Lende & Eva Koreman, Sander Hoogendoorn & Sophie Hijlkema en Rob Janssen & Wijnand Speelman opgesloten in hangar 3 van Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie.

Vanwege de coronamaatregelen blijven zij dit jaar binnen, in plaats van zich lopend door Nederland te verplaatsen.

Meelopen
Ze vragen luisteraars coronaproof mee te lopen in hun eigen omgeving en zich te laten sponsoren voor elke gelopen kilometer. Zondagavond werd daarvoor al een mijlpaal bereikt: de luisteraars van 3FM en de deejays hadden tezamen qua afstand al een rondje om de wereld gelopen.

Ook kunnen luisteraars tegen betaling een plaat aanvragen of rechtstreeks doneren. Dit alles met maar één doel: geld inzamelen voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat in binnen- en buitenland.

24 uur per dag radio maken en lopen
Ze gaan per duo naast elkaar in een eigen living in lockdown en bedienen om de vier uur de radiostudio die zich in het midden van het gebouw bevindt. Bij de studio is een ruimte waar een loopband 24 uur per dag moet blijven draaien en waar de mogelijkheid is om, op anderhalve meter, gasten te ontvangen.

Op donderdag (24 december) mogen de 3FM-deejays rond 18 uur weer uit hun lockdown en wordt bekend wat de opbrengst van dit jaar is. 3FM Serious Request: The Lifeline is 24 uur per dag live te volgen via 3FM, socials en NPO1 Extra (Ziggo kanaal 128, KPN 42+76).

Direct na afloop van Serious Request start de Top Serious Request. Tot en met zondag 26 december 19 uur worden alsnog aangevraagde platen gedraaid, die niet nog tijdens Serious Request zelf zijn gedraaid. [Radiowereld.NL]
Foto: video still twitter

Gerelateerde berichten