Search
Close this search box.

Wortelboer en Klamer presenteren Nationale 2020 Test

Emma Wortelboer en Renze Klamer presenteren dit jaar op tweede Kerstdag de Nationale 2020 Test op NPO 3. In de test gaan ze de kennis van het Zoompubliek en bekende Nederlanders testen aan de hand van 25 vragen.

Wortelboer en Klamer presenteren Nationale 2020 Test Wat gebeurde er in het nieuws, de politiek, de sport, in de muziek en in de media? Wat staat in ons geheugen gegrift en wat waren we alweer bijna vergeten?

De Nationale 2020 Test is donderdag 26 december om 20.25 uur te zien bij BnnVara op NPO 3.

Emma: ‘Als er een jaar is dat een test verdient, dan is het wel 2020. Door alle gekkigheid weet je niet meer wat er allemaal nou echt is gebeurd en wat er uit een sciencefictionfilm komt.

De bekende Nederlanders die de strijd met elkaar aangaan zijn journalist Sander Schimmelpenninck, actrice Katja Schuurman, rapper Akwasi, dragqueen Envy Peru, YouTuber Quinty Misiedjan, D66-fractieleider Rob Jetten en cabaratier Martijn Koning. Wie heeft dit jaar het beste opgelet en wint De Nationale 2020 Test? En ook deze keer kan de kijker thuis ook live meespelen via de NPO 3-app. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten