Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eddy Keur valt in op NPO Radio 2: Beetje apart gevoel

Eddy Keur staat met gemengde gevoelens in de studio van NPO Radio 2 als vervanger van Ruud de Wild. “Het is een beetje een apart gevoel”, aldus Keur. “Ik hoop dat ik hier heel snel weg ben. Dat betekent namelijk dat Ruud weer op kracht is en terug is.”

Eddy Keur valt in op NPO Radio 2: Beetje apart gevoel Maandag werd bekend dat De Wild drie maanden lang zijn radiowerk moet neetleggen. Bij de middagdeejay van NPO Radio 2 is darmkanker geconstateerd, waarvoor hij moet worden geopereerd. Na het nieuws werd De Wild overspoeld met steunbetuigingen. “Dat doet mij zo goed”, schrijft hij op Instagram. “Dank.”

De komende maanden is Eddy Keur daarom in de middag op NPO radio 2 te horen. “Het is een nare reden dat ik hier sta”, erkende de deejay aan het begin van zijn eerste invalbeurt.

Wij zijn in hart en liefde bij Ruud” vervolgde Keur. “Het is zijn programma ook, laten we dat voorop stellen. De vlag van Ruud hangt hoog en ik respecteer dat. Ik ben dankbaar dat hij mij gevraagd en voorgesteld heeft bij NPO Radio 2 om dit te doen.

Volgens Keur, die lek zaterdagmiddag ook op NH Radio te horen is, is de druk hoog. “Het is toch alsof je in de nieuwe auto rijdt van iemand die je te leen krijgt en daar moet ik heel zuinig op zijn.

De eerste plaat die Keur draaide op NPO Radio 2 was speciaal voor De Wild: Better Be home Soon van Crowded House. [Radiowereld.NL]
Foto: video still stream NPO Radio 2

Gerelateerde berichten