Zoek
Sluit dit zoekvak.

Middagdeejay Tim op het Broek langer bij Kink

Middagdeejay Tim op het Broek blijft te horen op radiostation Kink. De 38-jarige middagdeejay heeft zijn contract met het radiostation verlengd. Op het Broek presenteert sinds mei 2019 de middagshow ‘Kink Rush Hour’.

Middagdeejay Tim op het Broek langer bij Kink Daarnaast is hij elke vrijdagavond te horen in het programma ‘Kink Kafe’ en maakt hij meerdere shows voor het themakanaal Kink DNA Classics.

Begin 2021 verraste hij vriend en vijand door een nominatie in de wacht te slepen voor de Zilveren Radioster, de belangrijkste publieksprijs voor radiomakers.

”Ik kijk er naar uit om nog meer mooie muziek te draaien op Kink,” aldus Op het Broek.

Tim is in de korte tijd dat Kink bestaat onlosmakelijk verbonden geraakt met het station”, reageert programmadirecteur Michiel Veenstra. “Zijn programma’s zijn verrassend, grappig, avontuurlijk, ontregelend en vooral echt. Ik ben er enorm blij mee dat hij ook de komende jaren vaste waarde blijft voor de Kink-luisteraar”.

Naast Op het Broek blijft ook Tessa Mol de komende jaren te horen op Kink. Zij presenteert elke werkdag ‘Vitamine K’ tussen 10 en 13 uur. “Heel veel zin om volle bak te gaan voor de club waar ik al twee jaar héél erg op mijn plek zit,” aldus Mol op Instagram. [Radiowereld.NL]
Foto: video still Instagram

Gerelateerde berichten