Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bas Menting en Mart Meijer presenteren nieuwe avondshow 538

Radio 538 vernieuwt de avond. Met ingang van woensdag (28 april) presenteren Bas Menting en Mart Meijer de avondshow tussen 21 uur en middernacht. De speciale Avondklokshow was afgelopen maandag voor het laatst te horen op Radio 538.

Bas Menting en Mart Meijer presenteren nieuwe avondshow 538 Meijer was al sinds augustus vorig jaar in de avond te horen op Radio 538. De afgelopen maanden moest hij z’n vaste programma tijdelijk opgeven vanwege de avondklokprogrammering.

Vanaf vandaag ben ik weer elke dag op de radio, maar niet meer alleen!,” zo schrijft Meijer op Instagram. “De nieuwe avondshow van 538 heet Bas en Mart en wordt iedere avond een feestje.

“We hebben er in de afgelopen maanden al wat aan mogen ruiken, maar vanaf nu zijn we iedere dag bij je met de avondshow!”, zo vult Menting aan. “Zoveel zin in.

Bas en Mart’ is elke maandag tot en met donderdag tussen 21 uur en middernacht te horen. Op zondagavond blijft Meijer solo te horen.

Weekend
Jaimy de Ruijter blijft voorlopig op zaterdag en zondag tussen 6 en 8 uur te horen op Radio 538. In februari werd bekend dat hij dit tijdslot voor twee maanden zou gaan vullen, maar nu is hier een half jaar aan vastgeplakt. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio 538