Decibel wijzigt weekendprogrammering

Radio Decibel wijzigt de weekendprogrammering. Vanaf komende vrijdag (4 juni) starten de mixprogramma’s in het weekend een uur eerder. Daarnaast gaat Stefan Brau op zaterdagavond het nieuwe programma “The Forgotten Rewind Hits” presenteren.

Decibel wijzigt weekendprogrammering Door de wijziging is “The Sound of Ibiza” met DJ Keanu (Kevin Vastenouw), zowel op vrijdag als zaterdag al om 20 uur te horen.

Daarna volgt “TranceLogic” met Dave van Weerdinge om 22 uur en “SummerHouse” met Andrew Summer om middernacht.

Op zaterdag tussen 18 en 20 uur is er een nieuw programma te horen. In The Forgotten Rewind Hits draait Stefan Brau de beste rewind hits waarvan menig luisteraar denkt van “Oh ja… deze was er ook nog“. Denk daarbij aan bijvoorbeeld “I’m the girl of your dreams” van Lick en Kentucky Martha, “Love Song” van Mark Oh of “Heaven” van U96.

Als aftrap van het nieuwe programma is zaterdagavond de Forgotten Rewind Hits top 25 te horen; de door de Decibel community op Facebook gekozen vergeten platen top 25. [Radiowereld.NL]