Ferry Maat’s Soulshow terug op FM op donderdagavond

Ferry Maat (74) is het radiovirus nog niet kwijt. Naast zijn webstation Soulshow Radio gaat de radiomaker, tegenwoordig woonachtig op Bonaire, weer nieuwe afleveringen van het legendarische radioprogramma de Soulshow maken.

Ferry Maat's Soulshow terug op FM op donderdagavond Deze shows worden op het tijdstip uitgezonden waarop Maat veel luisteraars trok in de jaren ’80 bij de Tros, van 19 tot 21 uur. Later was de Soulshow ook nog bij Radio 538, Radio 10 en Radio Veronica te horen.

Het programma is vanaf donderdag landelijk te ontvangen bij de Curaçaose radiozender Paradise FM. Het station met een classics format, waar op vrijdagavond ook deejay Patrick Kicken te horen is op hetzelfde tijdstip met een retro hiphopshow en op zaterdagavond DJ Ben Liebrand met zijn mastermixen. [Radiowereld.NL]
Foto: Ferry Maat