Search
Close this search box.

Sky Radio start maandag met Zomerhit Bingo

Sky Radio gaat weer bingoën op de radio. Niet met getalletjes, maar met hits. Vanaf maandag wordt Sky Zomerhit Bingo twee weken lang gespeeld op het landelijke radiostation. Door mee te spelen maken luisteraars kans op 1000 euro.

Sky Radio start maandag met Zomerhit Bingo Bij Sky Zomerhit Bingo kunnen luisteraars een volle bingokaart bij elkaar sparen door te luisteren naar de radio en de zomerhits die voorbij komen van hun bingokaart te strepen.

Elke speeldag staan er vier zomerhits op een bingokaart in de app. Deze hits zijn gedurende de werkdag meerdere malen te horen bij het non-stop muziekstation. Aan de luisteraar de taak om de nummers in de app aan te vinken zodra deze voorbij komen op de radio.

Wanneer alle vier de zomerhits zijn afgevinkt en de bingokaart vol is, maakt de luisteraar kans op 1000 euro. Elke werkdag wordt ad-random een winnaar getrokken uit alle ingestuurde bingokaarten. Om 17 uur wordt de dagwinnaar bekendgemaakt op de website.

Sky Zomerhit Bingo wordt komende week elke werkdag tussen 9 en 17 uur gespeeld.

Het is voor de tweede keer dat Sky Radio bingo speelt met hits. In november introduceerde het non-stopstation al Christmas Bingo. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten