Melle Tuik neemt stokje over van Justin Verkijk bij Radio West

Melle Tuik neemt het stokje over van Justin Verkijk bij Radio West en is daarom binnenkort te horen als presentator van de middagshow ‘West komt Thuis’ tussen 16 en 19 uur. Tuik was de afgelopen maanden al nieuwslezer bij Radio West.

Melle Tuik neemt stokje over van Justin Verkijk bij Radio West Eerder presenteerde Tuik ook bij KX Radio, Holland Centraal, Sleutelstad FM en Ice Radio.

Radiocoördinator Patrick van Houten: “Met Melle halen we een radiopresentator in huis die passievol radio maakt, een prettige stem heeft en een grote liefde heeft voor muziek. Ik weet zeker dat Melle een waardige aanvulling is op het team van Radio West.

De 54-jarige Melle Tuik begon als nieuwslezer bij Radio West: “Als invalkracht, ben ik vanaf  maart dit jaar te horen als nieuwslezer op Radio West. Dat viel prima te combineren met mijn andere werk.” En toen kwam die andere vraag: “Of ik zin had om elke dag ‘West komt Thuis’ te gaan presenteren.” Het antwoord was ja.

Justin Verkijk gaat zich nog meer bezig houden met het produceren van podcasts. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten