Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vanaf maandag meer kerstmuziek op Sky Radio

Sky Radio voert vanaf maandag (8 november) het aantal kersthits op de playlist op. De afgelopen weken was af en toe op vrijdagmiddag al een kerstplaat te horen tijdens de ‘Feel Good Friday’, maar vanaf komende week zijn er meerdere kersthits per dag te horen.

Vanaf maandag meer kerstmuziek op Sky Radio Maandag start Sky Radio namelijk weer Christmas Bingo, waarbij luisteraars drie weken lang elke werkdag kans maken op diverse prijzen.

Bij Sky Christmas Bingo kunnen luisteraars een volle bingokaart bij elkaar sparen door te luisteren naar de radio en de kersthits die voorbij komen van hun bingokaart te strepen.

Elke speeldag staan er meerdere kersthits op een bingokaart in de app. Aan de luisteraar de taak om de nummers in de app aan te vinken zodra deze voorbij komen op de radio. Wanneer alle kersthits zijn afgevinkt en de bingokaart vol is, maakt de luisteraar kans op onder meer een bestekset voor twee personen, een cadeaukaart van een bekende supermarktketen ter waarde van 100 euro, een kerststol en kerstkransjes. Elke werkdag om 17 uur wordt een dagwinnaar getrokken.

Sky Christmas Bingo wordt tot en met vrijdag 26 november elke werkdag tussen 9 en 17 uur gespeeld op het landelijke non-stop station. Vorig jaar werd dit spel voor het eerste gespeeld op Sky. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten