Edwin Evers vervangt opnieuw Rob Stenders op Radio Veronica

Edwin Evers keert opnieuw terug op de landelijke radio. Vanaf maandag vervangt hij een week lang Rob Stenders tijdens ‘De Bonanza’ op Radio Veronica.

Foto: video still stream

Het wordt de tweede keer dat Evers invalt voor Stenders. Afgelopen zomer deed hij dat ook al ruim twee weken, omdat Stenders geveld was door corona. Dit keer heeft Stenders gewoon een week vakantie.

Tijdens zijn vorige invalbeurt bij Veronica gaf Evers al aan erg genoten te hebben. “Dit is zo’n leuk programma om te doen.” Nu mag hij dat dus weer doen.

Eerder deze maand maakte Evers al een uur lang een programma op Radio 538 tijdens Missie 538 om geld in te zamelen voor goede doelen. Daarnaast was hij de afgelopen maanden in het geheim bezig met ‘The Masked Singer’, waar de deejay tijdens de halve finale strandde en werd ontmaskerd als de stier. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Edwin Evers is een soort inval-discjockey geworden. Hij kan beter voor vast een weekendprogramma gaan presenteren op Radio Veronica. Anders raakt hij op een gegeven moment uit de publiciteit. De vraag is nu nog steeds: Waar gaat Edwin Evers definitief aan de slag?

Reacties zijn gesloten.