Remake ‘Cold heart’ in november meest gedraaid op de radio

De remake van de track ‘Cold heart’ van Elton John samen met Dua Lipa (Pnau remix) is in november het meest gedraaid op de Nederlandse radio. De nieuwe versie van de hit van de muzikale grootheid is de afgelopen weken ruim 700 keer voorbij gekomen en behaald daarmee een eerste plek in de Airplay Top 20 van november.

Remake ‘Cold heart’ in november meest gedraaid op de radio Deze versie van Cold Heart is geremixt door Pnau, een Australisch trio, getekend op het muzieklabel van Elton John.

De band werkte al meermaals samen met de muzikale legende, maar met deze remix hebben ze eindelijk een hit te pakken. Het nummer kwam in augustus uit als eerste single van het 32e studioalbum ‘The Lockdown sessions’ van Elton John.

De top 3 van de Airplay Top 20 van november is verder van Nederlandse bodem: op 2 staat Armin van Buuren & Davina Michelle – ‘Hold on’ en op 3 Rondé met ‘Hard to say goodbye’. Dit blijkt uit data van Soundaware.com.

Ander gebied, andere airplay
De Airplay Top 20 is gebaseerd op de airplay van alle landelijke commerciële en publieke radiostations in ons land. Daarnaast kijkt SoundAware naar de regionale en Vlaamse stations. Opvallend zijn de verschillen tussen deze lijsten ten opzichte van de ‘officiële’ Airplay Top 20. Bij de publieke stations staat deze maand Son mieux – ‘Dancing at the doors of heaven’ bovenaan; een track die landelijk niet terug te vinden is in de Top 20.

Regionaal staat Adele op 1 met ‘Easy on me’ (en staat de landelijke nummer 1 op een tweede plek). Bij onze Vlaamse buren staat Ed Sheeran bovenaan met ‘Shivers’. En ook deze maand staat, net zoals in oktober, dezelfde nummer 1 als in de landelijke Airplay Top 20: Cold heart. [RadioWereld.NL]

SoundAware Airplay Top 20 November 2021
01 – Elton John, Dua Lipa, Pnau – Cold Heart (Pnau remix)
02 – Armin van Buuren ft Devina Michelle – Hold on
03- Rondé – Hard to say goodbye
04 – Ed Sheeran – Shivers
05 – Coldplay ft BTS – My universe
06 – Adele – Easy on me
07 – Lil Nas X – That’s what I want
08 – Ed Sheeran – Bad habits
09 – Ofenbach ft Ella Henderson – Hurricane
10 – Gabry Ponte x Lum!x x Prezioso  – Thunder
11 – Lost Frequencies, Calum Scott – Where are you now
12 – Purple Disco Machine ft Eyelar – Dopamine
13 – Rain Radio, DJ Craig Gorman – Talk about
14 – Glass Animals – Heat waves
15 – Acraze, Cherish – Do it to it
16 – Tom Grennan – Don’t break the heart
17 – The Kid Laroi, Justin Bieber – Stay
18 – Flemming – Amsterdam
19 – Afrojack, Lucas & Steve, Dubvision – Anywhere with you
20 – Becky Hill, David Guetta – Remember

Foto: Pixabay