Veel oude en nieuwe programma’s tijdens de kerst op NPO Start en NPO Plus

De NPO heeft dit jaar veel aandacht besteed aan de ’NPO Start’ en ’NPO Plus’. Hier zijn de komende weken veel nieuwe series te zien maar ook oude bekenden en moderne klassiekers komen voorbij. En via het betaalde ’NPO Plus’ zijn in veel gevallen ook alle afleveringen achter elkaar te bingen.

Serieliefhebbers kunnen o.a. hun hart ophalen met het nieuwe seizoen van Dexter: New Blood waarin seriemoordenaar acht jaar na het einde van het laatste seizoen een nieuwe kans krijgt.

Voor liefhebbers van kostuumdrama zijn alle seizoenen van Downton Abbey nu ook beschikbaar op NPO Plus en is Sisi, een nieuwe serie over het leven van de Oostenrijkse keizerin, binnenkort te zien.

The Spectacular vertelt het verhaal van de reeks gruwelijke IRA-aanslagen in het zuiden van Nederland eind jaren tachtig. En de bekende film ’Penoza: The Final Chapter’ is ook nog steeds te zien.

Op ’NPO Start’ en ’NPO Plus’ staan ook de nieuwe seizoenen van Flikken Maastricht, Kamp van Koningsbrugge en Wie is de Mol?. Ook is naast kerstspecials van ’Een huis vol’ en ’First Dates’ de nieuwe documentaireserie ’Seksengelen’ te zien. Kortom: voor ieder wat wils.

NPO Start en NPO plus?
Veel mensen vragen zich af waarom ze moeten betalen voor de Publieke Omroep. Wat is het verschil tussen NPO Start en NPO plus?

NPO Plus biedt, anders dan het gratis aanbod van NPO Start, voor 2,95 per maand extra programma’s aan zoals (buitenlandse) series, documentaires en films. Bovendien is het hele aanbod van NPO Plus langer beschikbaar. Ook kan er tot een jaar lang worden teruggekeken zonder reclame in HD kwaliteit.

NPO Start, het oude Uitzending Gemist, is de gratis video-on-demanddienst van de Nederlandse Publieke Omroep. Dit biedt ook de mogelijkheid eerder uitgezonden televisieprogramma’s alsnog of opnieuw te kijken. Ook kun je hier gratis de livestreams van NPO 1, NPO 2, NPO 3 kanalen bekijken. [RadioWereld.NL]