Edwin Evers beëindigt samenwerking met Jeroen Rietbergen

Edwin Evers heeft donderdag een statement via social media naar buiten gebracht. Daarin zegt hij te stoppen met de samenwerking met Jeroen Rietbergen, voormalig bandleider van ‘The Voice’. Rietbergen was namelijk ook jaren lang onderdeel van de Edwin Evers Band. De voormalig Radio 538 deejay wil niet meer langer met Rietbergen samenwerken.

Foto: video still Youtube

In de verklaring zegt Edwin Evers: ‘Na alle berichtgeving van de afgelopen dagen hebben wij besloten om de samenwerking met Jeroen Rietbergen te beëindigen. Er is voor gekozen om niet naar buiten te treden voordat we Jeroen hiervan op de hoogte konden stellen.’

Als band hebben wij altijd gestaan voor plezier, positiviteit, energie en respect voor iedereen. Dat blijft zo..! Wij wensen alle betrokkenen veel sterkte toe.‘ [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Edwin Evers Band (@edwineversband)