Timur Perlin presenteert ‘Mama Appelsap Top Honderdduizend’ op 3FM

De publieke omroep 3FM zendt komende vrijdag (7 januari) tussen 12.00 en 16.00 uur de ‘Mama Appelsap Top Honderdduizend’ uit. Dit zijn natuurlijk niet 100.000 platen, want zoveel Mama Appelsapjes zijn er niet. De jongerenzender gaat slechts een top 50 uitzenden van de beste Mama Appelsapjes.

De lijst met Mama Appelsapjes wordt samengesteld door 3FM met hulp van de luisteraars.

NPO 3FM-deejay Timur Perlin heeft voor zijn gevoel al meer dan honderdduizend zogenaamde Mama Appelsapjes gedraaid. Dat zijn liedjes waarin net even iets anders gezongen lijkt te worden dan de bedoeling is.

Daarom vond hij het tijd om de mooiste op een rij te zetten in de ‘Mama Appelsap Top Honderdduizend‘.

Mama Appelsap Week
In elk radioprogramma komt deze week een klassiekertje voorbij. Tot en met donderdag 6 januari kan er nog op de website van 3FM gestemd worden op de beste Mama Appelsapjes aller tijden. [RadioWereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *