Radio 538 betaalt weer 3 weken lang rekeningen van luisteraars

Wegens het succes van voorgaande jaren keert ‘Hierrr met Je Rekening’ terug op Radio 538. Vanaf maandag (10 januari) betaalt het radiostation weer drie weken lang rekeningen van luisteraars.

Foto: Radio 538

Van de operatie van hond Tinus die een mondkapje inslikte, een kras op de auto van Tims schoonmoeder tot kosten die kwamen kijken bij een IVF-traject van twee luisteraars. In Hierrr Met Je Rekening werden vorig jaar de meest mooie, grappige en ontroerende rekeningen betaald.

Ook dit jaar vergoedt Radio 538 weer rekeningen en omdat het afgelopen jaar voor veel Nederlanders financieel extra zwaar was, maken inzenders naast het betalen van hun rekening kans op een hoofdprijs van maar liefst 40.000 euro in Bitcoin.

Geen rekening is te gek, zolang er een verhaal achter zit. Alle inzenders die live in de uitzending komen, kwalificeren zich automatisch voor de hoofdprijs die op vrijdag 28 januari 2022 in het avondprogramma van Barend van Deelen en Iris Enthoven wordt weggegeven.

Nu al insturen
Luisteraars kunnen hun (al betaalde) rekeningen inzenden via de website en de app. Als de naam van de inzender door één van de 538-deejays wordt genoemd, heeft deze luisteraar een kwartier de tijd om naar de studio te bellen. Lukt dat? Dan betaalt 538 de rekening. Lukt het niet? Dan gaat de aasgierenlijn open en worden de kosten van de rekening uitbetaald aan de luisteraar die als eerste in de uitzending komt.

Hierrr Met Je Rekening wordt vanaf maandag gedurende drie weken elke dag (dus ook in het weekend) tussen 7 en 19 uur gespeeld op Radio 538. [RadioWereld.NL]