Search
Close this search box.

Roos Abelman vertrekt bij BNR Nieuwsradio

Presentator Roos Abelman vertrekt bij BNR Nieuwsradio. Sinds enkele jaren presenteert ze het dagelijkse middagprogramma op BNR, maar daar komt eind maart een einde aan.

Foto: video still stream

Ik ga jullie verlaten”, schrijft ze in een mail aan de redactie van BNR. “Ik heb met ontzettend veel plezier bij BNR gewerkt, de laatste paar jaar als uw onbescheiden host In de Middag. Al mijn hele carrière kijk ik steeds of en hoe ik weer een stap verder kan komen om mijn ambities en dromen waar te maken. Ik houd van verandering, dat houdt mij scherp en geeft me energie. De tijd voor die volgende stap is nu gekomen.”

Abelman werkt al ruim zes jaar voor BNR. In 2018 nam ze het stokje over van Petra Grijzen en is ze in de middag te horen. Dat programma heette aanvankelijk ‘BNR Spitsuur’, maar sinds vorig jaar ‘In de Middag.’ Ze presenteert dat programma samen met Donatello Piras. Hij blijft bij BNR.

Voordat Abelman bij BNR aan de slag ging, werkte ze bij de regionale publieke omroep van Noord-Holland. [RadioWereld.NL]