Tineke de Nooij op de stoel van ‘De Geknipte Gast’

Radio- en tv-presentator Özcan Akyol, ook bekend als Eus, keert vanaf 28 januari terug in zijn barbershop om weer nieuwe gasten te ontvangen. In dit vijfde seizoen van ‘De Geknipte Gast’ komen opnieuw veel BN’ers langs. En deze keer ook een radiopersoonlijkheid: Tineke de Nooij, voormalig presentator van NPO Radio 5.

Foto: Nozem Films

Tussen de spiegels van de kapperszaak in Deventer vertellen de gasten van Eus vaak ook over hun privéleven en carrière tijdens een openhartig gesprek. ‘De Geknipte Gast’ is elke vrijdagavond vanaf 28 januari te zien om 21.00 uur op NPO 2.

Eus kijkt uit naar het nieuwe seizoen, dit keer op de vrijdag: “Het is altijd bijzonder om langer met mijn gasten over hun levens te praten. Ik probeer een kant te belichten die je niet altijd ziet bij deze mensen.

Dit seizoen krijgen we wat langere afleveringen, waardoor de gast en ik meer ruimte kunnen nemen voor een goed gesprek. Ik verheug me op weer een nieuw seizoen met nieuwe open gesprekken.

Naast De Nooij nemen ook zangeres Wende Snijders, presentatoren Nadia Moussaid en Robert ten Brink en advocaat Peter Plasman plaats in de stoel. [RadioWereld.NL]

Foto: Nozem Films