Politie vraagt hulp van kijkers in RTL 5-programma Opsporing NL

Bij RTL 5 start het nieuwe opsporingsprogramma ‘Opsporing NL‘. Hierin wordt aandacht gevraagd voor opsporingsonderzoeken met als doel tips en informatie binnen te krijgen om zo verdachten op te sporen en misdrijven op te lossen.

Foto: Shotbysud

Vanaf maandag 30 mei zal presentator Pim Sedee, de politie en het OM door het nieuwe tv-programma proberen criminaliteit te voorkomen en bovenal Nederland veiliger te maken. ‘Opsporing NL‘ is vanaf maandag 30 mei, wekelijks om 20.30 uur, te zien bij RTL 5.

Met behulp van bewakingsbeelden, reconstructies, politiewoordvoerders vanuit heel Nederland en interviews met slachtoffers schetsen Pim en politiewoordvoerder Shirien Elsaid, de situatie en context waarbinnen een misdrijf heeft plaatsgevonden. Ze doen dit vanuit verschillende relevante locaties in Nederland en roepen getuigen of kijkers die deze situaties herkennen actief op om de politie te helpen met hun informatie. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten