Search
Close this search box.

Bekende stemmen presenteren Nachtzuster op NPO Radio 1

Deze zomer helpen Ron Brandsteder (72), Sjaak Bral (58), Leo Driessen (67) en Bastiaan Ragas (50) de luisteraars van NPO Radio 1 de vrijdagnacht door. De specials van ‘Nachtzuster’ zijn op verschillende zaterdagen in juli en augustus van 02.00 tot 06.00 uur te horen op NPO Radio 1.

Foto: Nico Kroon / Omroep Max

De presentatoren en zangers vullen allemaal één keer de stoel van presentator Astrid de Jong (50), die op vakantie gaat. “Omdat ik deze zomer vrij lang wegga, wilde ik een cadeautje achterlaten voor de luisteraars in de nacht“, vertelt Astrid. “Ik heb allemaal radiovrienden gevraagd of ze voor mij, en de luisteraars een nachtje door wilden halen. Ron, Sjaak, Leo en Bastiaan zeiden niet alleen ‘ja’, ze verheugen zich er ook bijzonder op.

Nachtzuster is een talkradio-programma op NPO Radio 1, in de nacht van vrijdag op zaterdag van 02.00 tot 06.00 uur. Tijdens dit radioprogramma kunnen luisteraars bellen met vragen en antwoorden. De invalpresentatoren zullen deze formule doorvoeren tijdens de vakantie van Nachtzuster Astrid.

Aan deze formule moet je niets veranderen, het werkt al 12 jaar als een trein, en bovendien levert het altijd weer vier uur lang leuke gesprekken op“, aldus Bastiaan Ragas. “Dit is zo leuk en bijzonder, dat ik er graag een slapeloze nacht voor over heb“. [RadioWereld.NL]