Search
Close this search box.

Liesbeth de Moor nieuwe presentator op Radio Gelderland

Liesbeth de Moor is vanaf zondag 3 juli de nieuwe stem van ‘Zin in Zondag’, de ochtendshow die iedere zondag van 07.00 tot 10.00 uur te horen is op Radio Gelderland. Daarmee neemt Liesbeth de plek over van Daan Hartgers, die overgestapt is naar Groot Nieuws Radio.

Voor Liesbeth is Omroep Gelderland niet helemaal onbekend. Zo werkte ze in de jaren 90 al op de centrale nieuwsredactie van de Gelderse regionale omroep als redacteur.

Liesbeth: “Het is een geweldige kans om aan de slag te mogen gaan als radiopresentator bij Omroep Gelderland. Door mijn Nijmeegse roots voelt het als een thuiswedstrijd, ik heb me altijd erg verbonden gevoeld met de Gelderse provincie. Bovendien vind ik de vroege zondagochtend de mooiste ochtend van de week: buiten is het overal nog stil en de wereld ontwaakt langzaam. Het is bijzonder om met de luisteraar de dag rustig te starten met licht klassieke muziek, natuurreportages én aandacht voor zingeving. Daar zet ik graag mijn wekker voor!” [RadioWereld.NL]