Matthijs van Nieuwkerk na drie jaar terug met Summerschool

Presentator Matthijs van Nieuwkerk is na drie jaar terug met een nieuw seizoen van het tv-programma ‘Summerschool’, voorheen bekend onder de naam ‘DWDD Summerschool’. Ook in deze nieuwe vierdelige reeks geven sprekers college over hun vak- of interessegebied.

Van Nieuwkerk ontvangt deze zomer dr. prof. Marcel Levi, operazangeres Francis van Broekhuizen, illusionist Hans Klok en schrijver Cynthia Mc Leod in de studio. Zij nemen de kijker mee in de wereld van virussen, Maria Callas, het variété in Nederland en zwart verzet tijdens de slavernij in Suriname.

De colleges worden op 23 en 24 juni opgenomen in De Hallen in Amsterdam. ‘Summerschool’ is vanaf 3 augustus iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij BnnVara op NPO 1. [RadioWereld.NL]