Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 10 moet ook op zoek naar nieuwe zenderstem (audio)

Radio 10 moet niet alleen op zoek naar een nieuwe radio director, maar ook naar een nieuwe mannelijke stationvoice. Dit is het gevolg van het vertrek van Roland Snoeijer naar Qmusic.

Omdat Snoeijer al op 1 juli begint bij zijn nieuwe werkgever, is hij zijn werk bij Radio 10 aan het afronden. “De aansturing van Radio 10 wordt, in de zoektocht naar een vaste opvolger, intern opgevangen door collega’s uit het Radio 10-programmateam”, zo laat een woordvoerster van Talpa Network weten aan RadioWereld.NL.

Wel is Snoeijer momenteel nog als mannelijke stationvoice te horen op Radio 10. Maar ook dit gaat veranderen. “Met het vertrek van Roland Snoeijer bij Radio 10, wordt ook zijn rol als stationvoice op termijn vervangen”, aldus Talpa.

Snoeijer volgde Peter Teekamp op als zenderstem bij Radio 10, kort nadat Talpa in 2016 de zender had overgenomen van RadioCorp. Wanneer Snoeijer vervangen gaat worden is nog onduidelijk. Nadat Radio 10 een nieuwe zenderstem gevonden heeft, moeten er eerst nog honderden jingles opnieuw ingesproken en gemonteerd worden. Niet alleen van Radio 10 zelf, maar ook van themakanalen als Radio 10 60s & 70s Hits en Radio 10 80s Hits, maar ook van Radio 10 Brabant. [RadioWereld.NL]