Nieuwe weekendshow op Radio 10 met Lex, Kimberly en Luuk

Lex Gaarthuis verhuist naar het weekend van Radio 10. Samen met co-hosts Kimberly van de Berkt en Luuk van den Braak is hij vanaf 3 september elke zaterdag en zondag tussen 12.00 en 15.00 uur te horen op de zender met het nieuwe programma ‘Is Het Al Weekend?!’.

Foto: Radio 10

Gaarthuis presenteerde eerder een doordeweekse late night-show op het station en Van den Braak was jaren te horen als sidekick van de middagshow Somertijd. Van de Berkt is nieuw bij Radio 10, maar werkte in het verleden voor Noordzee FM en Radio 538.

Toch is het trio niet geheel nieuw; de afgelopen weken viel het drietal al in voor het vakantie vierende team van Ekdom in de Morgen. Ook in de toekomst blijven zij de vaste vervangers tijdens afwezigheid van Gerard Ekdom.

Deze twee weken zomerochtendshow met Luuk en Kimberly waren een feestje en mooi voorproefje op wat we in onze nieuwe weekendshow gaan brengen; de grootste hits aller tijden, veel gezelligheid en dosis nuchtere humor“, aldus Gaarthuis. “Het weekend is een belangrijk onderdeel van de week. Stiekem telt iedereen vanaf maandag al af en daarom brengen we buiten onze radio-uitzendingen om een speciale dagelijkse podcast waarin we onze dagelijkse zin en onzin met elkaar bespreken en zo toewerken naar het weekend. We hebben er zin in.”

Wie de avondshow op Radio 10 gaat presenteren en hoe de rest van het weekend eruit gaat zien, maakt Radio 10 later bekend. [RadioWereld.NL]