Search
Close this search box.

NPO Radio 5 zet programmering in zomerse sferen

NPO Radio 5 verkeert vanaf deze week in zomerse sferen. De deejays zorgen zeven weken lang voor het ultieme vakantiegevoel met vrolijke muziek en zonnige spelletjes. Afsluiting vormt traditiegetrouw het ‘Vakantieconcert’ op 19 augustus met de Vlaamse band Clouseau vanuit het Zuiderparktheater in Den Haag live op NPO Radio 5.

Bert Haandrikman gaat tijdens deze weken op zomertour en maakt daarbij radio vanaf bijzondere plekken in Nederland. Luisteraars kunnen in het programma van Henk van Steeg meespelen met de Zomerbingo.

En Bert Kranenbarg volgt een aantal ‘vakantieverslaggevers’. Dit zijn luisteraars die vertellen wat ze meemaken tijdens hun verblijf in het buitenland. En elk uur wordt de Zomerestafette gespeeld. Daarin delen luisteraars hun muzikale herinneringen aan vakantieplaatsen.

Radio wordt wel eens de vriend van de luisteraar genoemd en dat geldt zeker voor NPO Radio 5”, zegt zendermanager Peter de Vries. “Het station heeft de afgelopen jaren zijn aanhang flink zien groeien. Daar zijn we uiteraard trots op, met dank aan onze trouwe luisteraars én de mensen die de zender net ontdekken. Ondertussen gaat NPO Radio 5 gewoon door. Met een herkenbaar en vertrouwd geluid, vol warmte, gezelligheid en veel muziek uit sixties en seventies. De komende maanden met een zonnestraal extra.” [RadioWereld.NL]