SBS6 komt met nieuwe realityprogramma vanuit dorpje Spakenburg

Wie kent het niet? De Bevers, Familie Gillis, Bij ons op het kamp, Urk of Andy & Melisa. SBS6 heeft al veel realityserie achter de rug. En daar komt weer iets nieuws bij. Dit keer speelt Spakenburg de hoofdrol. De nieuwe serie heet ‘Boeren, Bijbels en Beauties’.

Foto: Wessel de Groot

De realityserie gaat over Spakenburg, een dorpje van boeren en van marktkoopmannen, van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers. Van voetbal rood en voetbal blauw (en soms groen), van vlees én vis.

Vanaf maandag 18 juli is het bijzondere leven van een aantal uitgesproken en hardwerkende inwoners van Spakenburg en omstreken te zien in het nieuwe SBS6-programma ‘Boeren, Bijbels en Beauties’ om 20.30 uur. Ze nemen de kijkers mee in de wereld van kerken, koeien en kapsalons. [RadioWereld.NL]