Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toekomst Eva Koreman bij 3FM nog onduidelijk

Het is nog onduidelijk wat de rol van Eva Koreman wordt bij NPO 3FM bij de start van de nieuwe programmering in september. In het woensdag gepresenteerde schema is Koreman niet terug te vinden. In een interview met AD laat zenderbaas Menno de Boer weten dat er nog gesproken wordt met de Vpro over de toekomst van de deejay.

Foto: video still Youtube

Momenteel presenteert Koreman nog de middagshow op 3FM. Eerder werd al bekend dat ze deze plek kwijtraakt. Vanaf oktober is Barend van Deelen in de middag te horen op 3FM.

Eind mei gingen nog de geruchten dat Koreman naar het weekend zou verhuizen op 3FM. Maar woensdagmiddag liet Timur Perlin tijdens z’n show weten verbaast te zijn dat Koreman niet in het voorlopige weekendschema van de zender te vinden is. Koreman zelf repte in haar programma geen woord over de nieuwe programmering van 3FM en haar rol hierin.

Koreman is sinds augustus 2015 te horen op Qmusic. Eerst presenteerde ze programma’s in het weekend. Later volgden de lunchshow, 3voor12 Radio en sinds april 2020 samen met Frank van der Lende de dagelijkse middagshow. Van der Lende is vanaf september in de avond te horen. [RadioWereld.NL]