Zoek
Sluit dit zoekvak.

100% NL zendt vrijdagavond de Nick & Simon Top 25 uit

Nick & Simon maakten vrijdag na veel geruchten eindelijk bekend na 17 jaar te stoppen als duo. Dat laat het landelijke radiostation 100% NL niet zomaar voorbij gaan. Daarom presenteert Stephan Jacobs vrijdag vanaf 19.00 uur de ‘Nick & Simon Top 25‘.

Luisteraars kunnen vrijdag via Instagram en via de app van 100% NL stemmen op hun favoriete nummers. De 25 populairste nummers worden gedraaid. Stephan Jacobs gaat vrijdagavond ook in gesprek met fans en hij geeft tickets weg voor het afscheidsconcert in Ahoy.

Nick & Simon hebben vele grote hits op hun naam staan, zoals “Rosanne“, “Lippen op de mijne“, “Pak maar m’n hand” en “Kijk omhoog“. Het duo was vaak te gast in de studio van 100% NL en ontving zelfs vijf 100% NL Awards, waarvan één oeuvre award voor hun hele carrière. Voor 100% NL redenen genoeg om de programmering onverwachts aan te passen en Nick & Simon te eren met een speciale uitzending. [RadioWereld.NL]

Foto: RadioWereld.NL