Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack weer terug op Radio 538

Radio 538 breidt per september haar danceprogrammering op vrijdag- en zaterdagavond verder uit. De radiozender voegt hiervoor Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack aan het dance dj-team toe, waar ook David Guetta, Lucas & Steve, Martin Garrix en Tiësto onderdeel van zijn. Van Buuren, Sunnery & Ryan en Afrojack zijn momenteel nog op Qmusic te horen, maar vertrekken na twee jaar dus weer.

Dave Minneboo, Creative Director Talpa Network, Radio: “Na twee coronajaren en een eerste festivalzomer als vanouds, genieten we meer dan ooit van dance dat onlosmakelijk verbonden is aan Radio 538.

De grootste dance-dj’s van Nederlandse bodem horen op ons station, dat dance ademt met onder andere ‘Dance Department’, de ‘538 Dance Smash’ en speciale programmering tijdens ADE. Daarom kan ik eigenlijk maar één ding zeggen: Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en Afrojack: welkom thuis.

Afrojack: “Ik ben trots op het partnership tussen WALL en mij met Radio 538; hét thuishonk van dance op de Nederlandse radio.” Ook Sunnery James & Ryan Marciano vinden het heel bijzonder om weer terug te keren bij de zender waar hun radiocarrière ooit begon. “En om elke vrijdagavond van 22.00 uur tot 00.00 uur in te mogen vullen, is natuurlijk fantastisch. We hebben superveel zin om er met het 538-team een waanzinnige show van te maken.” Zowel Afrojack als Sunnery & Ryan zijn vanaf 2 september weer te horen op 538.

Armin van Buuren gaat vanaf 22 oktober ‘Dance Department’ presenteren. Ook neemt hij zijn de ‘A State of Trance’ radioshow (vanaf 3 september) mee naar Radio 538. Armin van Buuren: “Al járen ben ik groot fan van ‘Dance Departement’, dus toen de kans voorbij kwam om dit programma in samenwerking met het 538-team te gaan maken, kon ik niet weigeren. Het is altijd al mijn ambitie geweest een dance radioprogramma te maken waarbij de allernieuwste dancemuziek te horen is in alle verschillende genres. Ik kijk uit naar de eerste aflevering en hoop alle 538-luisteraars ook.” [RadioWereld.NL]

Programmering vrijdagavond
22.00 uur tot 00.00 uur Sunnery James & Ryan Marciano
00.00 uur tot 01.00 uur Lucas & Steve
01.00 uur tot 02.00 uur David Guetta

Programmering zaterdagavond
19.00 uur tot 21.00 uur Global Dance Chart (Wessel van Diepen)
21.00 uur tot 00.00 uur Dance Department by Armin van Buuren
00.00 uur tot 01.00 uur Martin Garrix
01.00 uur tot 02.00 uur Tiësto
02.00 uur tot 04.00 uur A State of Trance (Armin van Buuren)
04.00 uur tot 05.00 uur Afrojack