Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bevestigd: Ook Ivo van Breukelen weg bij Radio 538

Bij Radio 538 vertrekt een derde deejay. Na Barend van Deelen en Mart Meijer gaat ook Ivo van Breukelen weg bij de landelijke radiozender. Dat bevestigt het radiostation aan het ANP. Geruchten gaan dat ook hij naar 3FM gaat, maar dat is nog niet bevestigd.

Foto: video still Insta

Afgelopen donderdag bracht het radiostation nog een nieuwe programmering naar buiten, waarin Van Breukelen het avondblok tussen 19 en 21 uur voor zijn rekening zou nemen. Zondag werd hij in het schema echter onverwachts vervangen door Niek van der Bruggen.

Van Breukelen is sinds 2014 te horen op Radio 538. Hij presenteerde er verschillende programma’s presenteerde, waaronder de avondshow, de Top 40 en de 538 Top 50. Het afgelopen jaar was Van Breukelen tussen 14 en 16 uur te horen op 538. Ook presenteerde hij Dance Department op zaterdagavond. Dit programma moest hij sowieso binnenkort al afstaan aan Armin van Buuren.

De deejay is nog tot en met zaterdag 10 september te horen op Radio 538 en presenteert tot die tijd het vrijdagavondprogramma met Iris Enthoven en Dance Department. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Nu krijgt Radio 538 wat meer doorstroming in de programmering. Ik denk dat dit nodig is voor het radiostation om weer vooruit te kunnen.