Zoek
Sluit dit zoekvak.

Familie Gillis: Massa is Kassa keert terug bij SBS6

‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ keert vanaf 6 september (niet 21 augustus) terug bij SBS6. Peter Gillis, om wie de serie draait, was onlangs opgepakt wegens vermeende mishandeling van zijn vriendin. Desondanks start Talpa toch een nieuw seizoen van de populaire serie rond de vakantieparkondernemer.

Foto: Wessel de Groot / SBS6

De Brabantse Peter Gillis is de oprichter en enig eigenaar van De Oostappen Groep Vakantieparken zwaait hij momenteel de scepter over tien vakantieparken in Nederland en België.

Zijn bijna 30 jaar jongere vriendin Nicol helpt hem waar ze kan en ook zijn twee zonen Ruud en Mark en dochter Inge werken in het familiebedrijf.

Deze nieuwe zesdelige serie Familie Gillis: Massa is Kassa laat het reilen en zeilen zien van de familie in hun vakantieparken in tijden van corona. Hoe beïnvloedt dat de dagelijkse gang van zaken? En lukt het Peter, met een geschat vermogen van 85 miljoen euro, om in de crisis het hoofd boven water te houden?

René Oosterman, zendermanager SBS6: ‘Peter Gillis is een zeer succesvolle ondernemer die de kijker een blik in zijn privéleven en de manier waarop hij zaken doet gunt. Extreem rijk, maar tegelijkertijd een gewone Nederlander die het liefst met de camper op vakantie naar Zuid-Limburg gaat. In Familie Gillis: Massa is Kassa zien we hoe de ondernemer en zijn familie het bedrijf runnen en hoe zij omgaan met de stress die corona oplevert als eigenaar van vele vakantieparken in Nederland en België. Vakantie in eigen land was nog nooit zo actueel.“[RadioWereld.NL]

2 reacties