Giel Beelen stopt met radio om wereldreis te maken

Giel Beelen stopt eind van het jaar met zijn radioprogramma op NPO Radio 2 om een wereldreis te maken. Dit meldt de deejay op Instagram. Wie zijn avondprogramma gaat overnemen is nog niet bekend.

Foto: Still Twitter

Ik stop ermee”, aldus Beelen. “Samen met mijn grote liefde Floor ga ik in 2023 de wereld rondreizen en helemaal in het nu leven. Voor het eerst in 25 jaar geen radio maken.

Het contract van Beelen met werkgever BnnVara loopt nog door tot in 2023, maar wordt vervroegd beëindigd. “Tot het eind van het jaar knallen wij, samen met jou, elke werkdagavond met veel liefde op NPO Radio 2.” [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels)

Eén reactie

  1. Ik wens Giel Beelen en zijn vrouw heel veel plezier met het maken van de wereldreis. Een goed advies voor op reis, pas op met Salmonella. En verder, wie weet komt Giel Beelen tijdens zijn wereldreis op andere gedachten. Het kan misschien leuk lopen allemaal, als hij in 2024 terugkomt bij Radio Veronica. Het radiostation waar hij iets te vroeg is weggegaan. Ik vind dat ook hij thuishoort bij de club professionele discjockeys van Radio Veronica.

Reacties zijn gesloten.